Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det där med …

…Alliansfritt Sverige , sighten som är både älskad och hatad… är ett roligt fenomen… Ja… kanske inte roligt i ordets rätta bemärkelse.Kanske bäst jag säger det ifall någon skulle vilja ta mig bokstavligt. Men medge att det är liiite spännande.

Alliansen tog över regeringsmakten 2006 och i nästa samma veva startade sighten Alliansfritt Sverige.. Varje dag sedan dess… i snart 6 år alltså, men undantag för någon enstaka helgdag, har killarna och tjejerna som skriver där outtröttligt och i oförminskad styrka, rapporterat om "oegentligheter" och tom skandalösa påhitt som Alliansen lika oförtröttligt framför i syfte att ändra den politiska kartan i Sverige till sin fördel.

…och sen säger dom att politiker är ett värdelöst folkslag???? Sällan har man väl sett en yrkesgrupp som så intensivt och oförtrutet jobbar på i sin sak.

Det rolia i kråksången är att vissa allinaspolitiker inte verkar lära av sina misstag heller. Alltså då menar jag att man spelar ju rakt i händerna på sina kritiker. Ta detta tex :…

Matematikern Muhammed al-Khowârizmi (780-
850) ska inte blandas ihop med Gunnar Axén.

Socialförsäkringsutskottets ordförande Gunnar Axén (M) meddelar att skrotad rabatt på arbetsgivaravgiften för unga kommer göra det dubbelt så dyrt att anställa dem. En ökning på 14%-enheter är alltså lika med en fördubbling, enligt Axén. Ett spännande rön som riskerar att vända uppochner på hela den moderna matematiken.


 Nog borde man väl veta vid det här laget att om man överdriver eller trixar med siffror för att det ska låta bättre så blir man synad, avslöjad och förlöjligad. Eller står man så högt över alla andra att man inte behöver bry sig om hur man framställer sig själv ????

Vill man läsa om mera kortnytt i Alliansfritt så går man in här >>> http://www.alliansfrittsverige.nu/2012/05/kortnytt-sankta-loner-svart-med.html

 

Läs också om Reinfeldths "nya" , alldeles egna definition av barnfattigdom  i Sverige…

>>> http://www.alliansfrittsverige.nu/2012/05/reinfeldts-losning-pa-barnfattigdomen.html

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.