Man ska bara hålla K#%¤

För ett tagsen fick jag mej en tanke ställare.Jag hade försovit mej den morgonen med allt det innebär typ sen på dagis.osv. På lunchen drog jag till banken behövde ta ut nå pengar.Kommer dit fan då funkar inte minuten så då svärman över det Tänker jag får väll gå in på affären köpa snus och ta ut pengar.Inne i affären är det ganska lång kö jag ställer mej där och ser väll lagomt munter ut.Mina tankar går ungefär så här

Fan jag vill ha en ny bil

Fan jag måste klippa gräsmattan i kväll

va less jag är på att jobba

Det är säkert bara skit på tv i kväll

Typ fan va synd det är om mej

Köper mitt snus lunkar ut sätter mej i min bil.Då ringer en kompis för att berätta vilken skit dag han har i dag. Så vi sitter ochSvär båda två. Under tiden så parkerar det en bil brevid mej.Det är en rullstolsbunden man han börjar med att ta sig ur bilen göra iorning rullstolen det ser inte lätt ut men han är rå duktig men det tar ändå ganska lång tid för honom .Han rullar förbi hejar glatt med ett leende och far iväg.Och i mobilen svär polarn över att han bara får in 46 av 52 kannaler på sin nya tv box.

Det har inte hänt ofta men då skämdes jag. Det ligger nog nånting i vad man får höra av äldre folk

Du förstår inte hur bra du har det.Och det gott folk är för dom flesta av oss DAGENS SANNING

En kommentar

  1. Minna Toivanen

    Äh, nu ska du inte vara sån. Folk är inte per automatik olyckliga bara för att dom sitter i rullstol, men du har rätt att det är ett ”I-Landsproblem” om man tycker synd om sig för att man ”bara” har 46 tv-kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.