Stockholmstomten

Ar i Stockholm under några dagar.Extra intressant med tanke på mitt nya intresse för snö. Resan ner med bil var i det närmaste en mardrömsresa då dom på många sträckor inte hade plogat på länge. Har kört bitvis på "tvättbräda", tom på motorvägen!! Det låg ett antal bilar i diket och en och annan långtradare hade gått samma öde till mötes. Tack och lov har man övningskört på Umeå´s tvättbrädor sista åren så det kändes inte främmande på något sätt. Bara att anpassa hastigheten så bilen skulle hålla hela vägen.

På en av mina promenader insåg jag att jag hamnat i Stockholms Tomteland. Ett helt fantastiskt litet "tomtehus" låg inträngt i ett höghusområde. Jag förstår ju att denna stad har massor med smultronställen men jag har inte gett mej tid att se annat än centrum. Det är under dom sista åren jag gärna bytt ut centrumshopping mot promenader och upptäcksfärder i vår vackra hufvudstad.

Efter en timmes prommande såg jag en mycket inbjudande parkbänk. Tog en liten vilopaus men blev snabbt kall i rumpan.

Nu är det bara att ladda för hemresan. Ska jobba på torsdag så då måste jag vara hemma. Meterologerna pratar snö framöver och köra i snörök är ingen hit. Men, dom har ju haft fel förr så jag lever på hoppet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.