Holy shit – vackert och vitt

Jag har varit hemma och isolerad några dagar. Har inte behövt vara ute och kämpa i djupsnön på hela veckan. Ibland har det sina fördelar att vara förkyld.

Tog bilen till jobbet idag eftersom jag inte hade koll på om det överhuvudtaget gick att ta sej fram på cykel. Såg till min förvåning att snöröjjningen måste gått på högvarv sista dagarna. Det ger hopp inför resten av vintern!

Julstämningen har inte infunnit sej och i morgon ska jag "tomta" på jobbet. Tog en promenad efter jobbet för att hämta inspiration. Det var i det närmaste omöjligt att värja sej, jag måste erkänna att det faktiskt är vackert där ute. Hur mycket jag än ogillar vinter och snö så åkte jag dit idag.

Jag är absolut ingen teaterapa, tycker inte om att prata inför många människor. Men efter tomteuppdraget förra julen har jag nog hittat min grej. Kan vara för att jag får gömma mej bakom en mask och tjocka vinterkläder. Julmys på jobbet i morgon och jag anmälde mej tidigt för ett ev. tomteuppdrag. Nu har tomten inte dykt upp där på massor med år så det var inte ett helt självklart uppdrag. Eftersom jag är en väldigt entusiasmerande och "busig" arbetstagare så har jag nu lyckats övertala mina kollegor om att tomte är ett måste på vårt julmys. 

Rampfeber har jag hört talas om men inte behövt uppleva då jag aldrig spelat teater eller sjungit offentligt. Men tankar började spöka under dagen. Hur kan jag vara så korkad att jag "tjatat" mej till att få vara tomte?  Hur agerar en tomte som inte har julstämning? Vad skulle en "riktig skådespelare" göra för att hitta rätt feeling för rollen?

Min fantasi är det inget fel på. Efter en stunds promenad bland tomtar och troll i skogen har jag nu hittat min inspiration. Jag känner att julen spritter i kroppen och är jättepeppad inför uppdraget i morgon.

Hej Tomtegubbar – jag "tjuvstartar" i morgon! Lycka till på ert uppdrag den 24:e 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.