Lars Tankesmedja

Född 56 betraktar och funderar lite från sidan

Tomma löften och platt fall för s, V och MP styr.

Löfvens dagar i makten måste vara räknade, när S satte en förhandlare som styrman för sitt parti borde man ha tagit ut kompassriktningen i förväg. Innan valet presenterades ingen konkret politik alls, strategin ”verkar” ha varit att  hoppas på att något parti från alliansen skulle sträcka ut handen, men så blev det icke och där står vi nu.

I och med detta har paniken spridit sig snabbt i S-LÄGRET och Löfvens beryktade förhandlingsteknik har vi inte sett ett spår av. V och MP har visat sig övermäktiga, och som följd av detta har S förtroendekapital sjunkit till botten . Dessa två partier som nu styr har INTE 87,5% av landets befolkning röstat på. Detta oroar så klart näringslivet och medborgarna.

I detta läge börjar media att ifrågasätta SD om dom tvingar fram ett nyval, men orsaken till detta är att sittande regering inte förmått visa någonting av egen politik .Skulle vi få fyra år med en regering som blir styrd av dom som sitter i baksätet vad ska vi då med en styrman till.

Ett nyval med en regeringsduglig regering som i förväg förklarar sin inriktning är det enda raka.” Gör om gör rätt” Nyval den enda lösningen 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.