Lars Tankesmedja

Född 56 betraktar och funderar lite från sidan

Löfven trollade bort alliansen/ endast SD kvar.

Måste erkänna att jag underskattade Stefan Löfven som lurat skjortan av alliansen. Samtidigt GRATULERA V som  nu blivit vågmästare Bra jobbat Kinberg Batra.  

Nu finns endast ett oppositions parti kvar och det är SD, klarar han av att trolla bort även dom fram till valet 2018  jag tvivlar.

Nedanstående frågor prioriteras enligt dagens decemberuppgörelse .

–       Försvars- och säkerhetspolitiken.
–       Pensionerna.
–       Energifrågorna.

Integration med utanförskap , med skottlossningar varje dag   Ingen prioritet.

Att sittande regering stal 8000 miljoner av vårt bistånd som skulle använts till  människor i verklig nöd i krigsområden. Pengar man sedan använt här hemma till okänt ändamål. ( kan vara till asylinvandring )   Ingen prioritet.

Att vi tagit emot flyktingar (motsvarande antal personer 33 kommuner)  senaste tio åren. Nu skall vi ta emot motsvarande 40 kommuner på fyra år.     Ingen prioritet

Att vi måste påverka andra EU länder att ta sitt ansvar gällande asylinvandring, Ingen prioritet.  nedan siffror från 2013. Europaportalen.se

Antal beviljade asylansökningar

SVERIGE  33500  år 2014

Sverige 26395

Finland 1795

Spanien 555

Polen 735

Danmark 3360

England 13400

Dom kommande fyra åren kommer dessutom antalet asylsökande öka dramatiskt till Sverige.

Löfven har ända sedan valrörelsen startat, sagt att det är ett annat politiskt läge nu, från och med i dag har han rätt.

SD är det enda oppositions partiet kvar att rösta på 2018. Det kan man kalla ett annat politiskt läge ! 

 

En kommentar

  1. Sven

    Ja, man undrar verkligen vad som händer med Sverige och demokratin. Det verkar som att det är bara Sverige som skall ta ansvar för flyktingarna. Det är fantastiskt att hjälpa människor i nöd , men nu det har gått för långt. Jag menar att det är våra egna medborgare som verkar komma i andra hand ( pensionärer,skola,vård och omsorg ) man känner en hopplöshet att det inte går att föra ett vettigt samtal om immigrations och flykting politiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.