Lars Tankesmedja

Född 56 betraktar och funderar lite från sidan

KDs nya väg, och övrigas rädsla

Ebba Busch Thor och Sara Skyttedal är det möjligen framgångsvägen för KD.

Möjligen, tror att det är helt rätt med ett partiledarbyte just nu. Perfekt tajming! Nu kommer en process att påbörjas mellan dom två falangerna: värdekonservativa samt den tidigare med Hägglund i spetsen, kristet sociala. Personligen tror jag att den värdekonservativa linjen med Ebba Busch Thor kommer röna stora framgångar om hon blir vald. En orädd frisk fläkt som vågar ha en åsikt och stå för den. Man hör redan rädsla från andra partier och mediavänstern framför allt att Kd är inne på fel väg med henne i spetsen. Men under hela Göran Hägglunds tid som partiledare har siffrorna dalat för att nu nära nog stå utan inflytande.

Nu KD:are får ni nog vänta Er ett tuffare mediaklimat än ni är vana vid. Tycker det känns riktigt spännande och tror Ni kommer röra om i den politiska grytan. Redan nu hör man människor som ser Kd som ett alternativ –  så ta chansen nu! Ni har till 2018 på Er.

 

2 kommentarer

  1. Mia

    Hej Lars! Nya partiledare i alliansen, möjliggör att DÖ avvecklas vilket är nödvändigt för fp, kd och c. Men återigen, den enda oppositionen är ju sd, då inget annat parti vill ta upp ”elefanten i rummet” och då är det frågan om volymer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.