VIK Nästa

bjgg

                                                             VS                                                                

västerås

Vi står på 0 poäng men hade lika gärna haft 6 poäng efter två spelade matcher.

Jag ska inte säga att vi är det bättre laget i båda matcherna men vi håller jämna steg mot Malmö och Oskarshamn två lag som tippas mycket högre upp i serien än vad vi tippas av många.

När man läser runt om kring Löven forum så är tonen blandad. Vissa säger avgå och andra säger avvakta det har bara varit två matcher där vi hållit jämna steg.

Att vi ska sparka halva uppsättningen redan nu är väl ändå att ta i. Vi spelar inte i Ryssland där en tränare kan få sparken när laget förlorat 3 matcher av 10 möjliga.

Panik eller oro det hade man haft om laget hade saknat ett spelsätt och varit totalt utspelade i dessa två matcher. Nu har det varit individuella misstag som är betydligt lättare att rätta till.

Spelarna vet själva om vilka missar dom har gjort och lär sig såklart av dom misstagen kanske redan tills kvällens match.

***

Det är nu vi fans ska ställa upp för laget som mest. Laget gjorde det alla väntat på sen vi åkte ner till ettan i våras. NU är det vår tur att hjälpa och visa laget att vi är med dom hela tiden.

Ikväll tar vi våra 3 första poäng tillsammans.

***

Vad säger oddsen från Svenska Spel?

2.35 X 2.60 2 2.25

Resultat

Ikväll är det 3 poäng som gäller. Spelar ingen roll hur det ser ut bara det kommer. Tror att löven har lärt sig av misstagen och gör en riktigt bra match. 4-2 till Löven

Sändning

Matchen är omgångens gratis match. Du ser matchen via viasatsport.se samt viaplay.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven