Omgång 5 Kvalserien

Gameday! Vad underbart det är.

 

Aktuell tabell

 

Lite tankar om matcherna.

 

Vita hästen – Björklöven

 

 

Vita hästen Ett klassisk lag som suktar efter Allsvensk spel precis som Löven. Senast visade man att man är att räkna med. Stabila 4-0 mot ett Allsvensk lag är inte att leka med. Ikväll väntas det lapp på luckan och ett jäkla tryck i Himmelstalundshallen. Det gäller att dom gröna är med från start för Hästen kommer gå på 110% direkt.

 

Björklöven åkte buss till norrköping eftersom man inte hittade något bra flyg. Det är inget som kommer att störa laget, man är van med långa bussresor. Ett löven som besegrade Huddinge på hemmais senast. Vi hade inte den fart och fläkt som man har blivit bortskämt med på sista tiden men vi hittar ett sett att vinna & det är det som räknas.

 

Matchen Vilket klassiker möte vi har att vänta oss. Två lag som siktar uppåt i seriesytemet. Det här kommer bli en kamp från första nedsläpp. Det här är årets match det här får man bara inte missa. Vilka vinner då? Jag tror Björklöven tar detta , visst man är lite färgad men årets upplaga av löven är helt enkelt en maskin. Vi har 4 fungerande femmor som bara går och går. Blir boström tungan på vågen igen?

Tips 1-3

 

Tingsryd – Karlskrona

 

Tingsryd som ligger på andra plats i tabellen. Tingsryd har nog det starkaste laget på pappret samt rutnierade Michal Zajkowski i målet. Nu väntar ett dubbelmöte mot sin Allsvenska kollega Karlskrona. Viktiga poäng på spel.

 

Karlskorna har kniven mot strupen. Snart åker tåget till Allsvenkan utan Karlskrona. 2 segrar under grundserien på borta plan är historiskt dåligt. Kvalserien har inte börjat bättre 2 förluster & -7 i mål är helt under isen. Ikväll är det bara vinst som gäller.

 

Matchen Tingsryd har inte förlorat under ordinarie tid i kvalserien det kommer inte att hända ikväll heller. Karlskrona har för dålig kemi i laget , alla gör inte skitjobbet som behövs i dom här matcherna om man ska vinna. 1 mål och 8 insläppta på bortaplan är inget annat än bedrövligt. Ikväll är det dessutom Allsvensk motstånd som väntar. Det här tar Tingstyd.

Tips 4-2

 

Huddinge – Piteå

 

Huddinge Kommer senast från en hedersam förlust mot Björklöven med 4-2. Huddinge imponerande på mig. Grymt starka i mitzon, det är inte puckdump som gäller utan man spelar sig verkligen till sina lägen. Kommer första 3 poängen för "tallagfabriken" ikväll?

 

Piteå Har visat att man är ett lag att ränka med 3 inspellade poäng ljuger lite. Dom har verkligen imponerat på slutet. Det var inte långt ifrån att alla poäng hamnade på Piteås konto förra matchen mot Tingsryd.

 

Matchen  Det kommer att bli en jämn och fartfyllt match det gäller att spänna fast sig direkt. Båda lagen har inget val det är vinst som gäller. Full fart framåt håll tätt bakåt. Tror att hemmaplan blir avgörande denna afton.

 

Tips 3-1

 

Vinnare skapar Vinnare

#Viskauppigen

 

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven