Baksmällan

Dagen efter.. 

Nu drack jag iofs en fanta exotic så det var inte så farligt igår.

Men på något sett så känner man sig alltid härligt bakfull när man vaknar upp efter en ny krigarseger som innebär 3 friska poäng.

———————————————————————————————————————–

När man slår på text tv går in på sidan 360 kan man inte låta bli att dra iväg ett litet leende. Det ser väldigt bra ut efter omgång 4. Vi har allt i egna händer precis som det ska vara. 

Vi ska inte jaga lagen utan lagen ska jaga oss. Dom ska offra allt för att ta sig förbi oss nu.

Igår var det inte den snyggaste segern , det var inte dom perfekta passningarna eller den fart och fläkt som man blivit bortskämt med på sista tiden.

Spelar det någon roll nu? Det gör det verkligen inte. När serien är klar och vi går tillbaka och ser att vi vann med 4-2 är det just det som räknas. En ny seger på kontot.

Oj vilken match det blir på fredag. Ett klassiker möte, båda lagen förtjänar ett bättre öde. Men nu är det Lövens öde det gäller. Vita hästen får fixa sitt eget på egen hand.

Nu är det dubbelmöte med just hästen som väntar. Det kommer bli krig i minst 120 minuter, den som tror att vi kommer vinna lätt kan glömma den tanken. Poängen kommer inte att trilla in av sig själv även om man ibland vill det.

Det är som sagt en match i tagget & redan nu laddar grabbarna för matchen imorgon. Dom släppte matchen mot huddinge direkt när den var över. 

" Vi har inte vunnit någonting " Det är en match i taget " Öhman Öhman Öhman…

Vinnare skapar Vinnare

#Viskauppigen

 

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven