Lövenfeber!

Löven är på toppen igen, nu ser vi till att inte släppa den här placeringen tack. Vi vann Div1A vi vann Alettan att toppa det med att vinna kvalserien. ojoj. Det skulle vara något.

Men det är långväg kvar. Man har verkligen Öhmans mantra i huvudet hela tiden. " Vi har inte vunnit någonting " Det är en match i taget " osv.

Så är det vi har inte vunnit någonting men vi är på god väg att göra det. Fredag 5-april 21:30 då vet vi. Succe eller fiasko hallonsaft eller skumpa.

Några + från matchen då.

+ Boström – Vilken krigare han är. Går det verkligen att stoppa karln? Hela kedjan gör en grym match ikväll, Direkt dom är inne och snurrar så vet man att det kommer att hända något & det gör det. Framförallt är dom grym runt sargerna, dom kan helt enkelt inte tappa pucken.

Jon kanon. Vad härligt att se att är han är tillbaka. Nog såg man att han inte gick på 100% helt ut i alla situationer men underbart är det när han är med. Jon är ovärdelig att ha med på isen & utanför isen.

Trycket i arenan är galet, nästan så man inte vill ha en ny. När alla klappar som i slutet av matchen känns det som att ladan ska explodera. Gåshud är bara förnamnet.

—————————————————————————————————————-

Lövenfeber

Försökte sjukskriva mig på jobbet för att jag har Lövenfeber, sa att jag kommer tillbaka efter kvalserien. Om det gick? Njaa inte direkt va. 

Nu njuter vi av detta ikväll & laddar om direkt imorgon. Då blir det ett högintressant möte. 

#Viskauppigen 

Vinnare skapar Vinnare

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven