Efter Löven-Huddinge

Några korta reflektioner medans man står i den bästa bilkö man kan vara i. Jag står gärna och köar ut från arenan länge efter vinst med 4-2 som innebär 3 nya poäng samt att löven placerar sig på första plats i tabellen.  

 

Trycket som var i arenan när det var dryga minuter kvar var magisk. När vi skapar ett sådant tryck i hallen är vi oslagbara. Vi skulle bara vinna! 4-2 målet kan bli grymt viktigt när vi summerar omgång 10. 

 

Vita hästen fick den effekt en ny röst i båset kan ge. Nu vet man inte om hästen var grymt bra eller om Karlskorna gjorde en bedrövlig insatts på borta plan igen. Hur som grymt starkt av hästen att vinna med stabila 4-0.

 

Piteå visade att man inte är i kvalserien av en slump. Man har 1-0 & 2-1 men förlorar tyvärr med 2-3 efter övertid. Vi tackar piteå för det är bra för löven att dom förväntade topplagen tappar poäng.

 

Kommer med mer tankar senare. Först ska jag försöka komma från arenan. 

 

Vinnare skapar Vinnare

#viskauppigen

 

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. MiaMariaFR

    Lövenmatchen…
    Väldigt bra brytningar och en del självuppoffringar som var härliga att se (saknade en del av den geisten i Allettan)… Stundtals var det lite avvaktande spel av Löven men trägen vinner och så gjorde även Löven med underbara 4-2!
    Precis som Jesper säger kom publiken igång rejält i slutminuterna och det trycket lyfter inte bara spelarna utan förgyller även upplevelsen man har som ivrig åskådare. Kanske berodde det något avvaktande publikstödet på ca 1000 mindre åskådare, kanske berodde det på att den medryckande musiken vid avblåsningarna lyste med sin frånvaro eller så var man helt enkelt trött…

    GD tryckte på rejält med sina stämmor i vanlig ordning vilket var till stor hjälp i att heja fram vårt Löven – heder till er!

    Min förhoppning är att det är fullsatt i hallen på måndag och med samma inlevelse från såväl spelare som publik som det var mot Karlskrona – Elitseriestämmning på hög nivå i hallen… Det är så det ska va, en hockeyfest, en hockey feber och redan i bilkön innan man kommer fram till hallens blinkande ljus hoppas jag att hela publiken känner en puls av förväntan, en puls av iver, en puls av vilja – en vilja av att själv vara med ”på plan”..

    Lyft taket av hallen med ert stöd, låt speakerns och kommentatorernas röster försvinna i jublet från läktarna när Löven går mot seger igen i en målrik och fartfylld match!

    Ses på måndag & väl mött alla,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven