Huddinge nästa.

Tankar inför omgång 4!

Underbart att det inte är länge mellan matcherna och alla matcher betyder någonting.

Omgång 4

Piteå – Tingsryd

 

Piteå

Har gått som tåget senaste tiden. Första matchen mot Löven i kvalserien var verkligen en pers. – 24 ute och en puls på 3000 genom första akten. Vi ska vara väldigt glada att vi höll 0-0 efter första perioden. Piteå uppträde med ett lugn och ett härligt självförtroende vilket är en stor nyckel i dagens match. Det gäller att Piteå vågar och visar att det inte är lätt att ta med sig poäng från Paltens mecka.

 

Tingsryd

Ett lag med härliga artister och en riktigt stabil målvakt. Det fick vi se förra matchen mot Löven. Visst han behövde inte göra så många idioträddningar men lyckas hålla nollan och det är det ända som räknas såklart. Men nu är det en ny match och det som varit spelar ingen roll. Det är nya poäng som ska in på kontot. Tingsryd har allt att förlora medans Piteå har allt att vinna. 

Matchen 

Är rätt säker på att Tingsryd går ifrån med segern. Det är ett betydligt bättre lag på Papper och har ett allsvensk tempo i sig i 50+ omgångar. Men en kvalserie är en kvalserie. Varje tackling varje tekning varje passning kan vara avgörande. Det är 60 minuter som ska spelas till att börja med. Det blir ingen övertygande seger men seger blir det.

Tips: 1-2

Björklöven – Huddinge

 

Björklöven

Beskrivning behövs såklart inte. Om någon sagt till mig innan säsongen att vi skulle ha 4 förluster fram till omgång 4 i kvalserien hade jag sagt aldrig i livet. Men så är det , Öhman har gjort laget till en Maskin. En maskin som bara går och går. " En match i taget " " Vi har inte vunnit någonting " osv. Öhman kommer att gå långt i sin tränarkarriär, hoppas det är med löven han tar tåget som är något försenat till Elitserien.

Huddinge

" Tallangfabriken " här har vi hjärta och kämpaglöd. Ett lag som inte ska skämmas för att dom är i kvalserien. En solid säsong är det som tagit dom så här långt. Att slå ut Kallinge tex är starkt. En bra prestation men nu är det Gröna krigare som står som motståndare det blir vääldigt tufft.

Matchen 

Får vi se en liknande inleding på matchen som mot Olofström och Karlskorna hemma? Det får vi , Löven kommer vara tokladdade och ha en enorm revanschlust efter debaklet senast. Det finns inte många lag som orkar spela mot löven i 60 minuter när löven har den farten som vi har. Ikväll blir det inget undantag.

Tips 5-1 inför 4000 galna Lövenfans.

 

Vita hästen – Karlskrona

 

Vita hästen

Ett klassisk lag som likväl Löven förtjänar att klättra upp i seriesystemet. Blir det så detta år? Ne jag tror inte det , Löven – Karlskrona – Tingsryd är för starka & Har ett betydligt starkare lagdelar. Vinst ikväll behövs för att hänga på höjdarna. Vi hoppas såklart med stora Lövenögon att Hästan kan skaka Karlskona och gå undan med segern.

Karlskrona

Lite väl stor övertro på att laget från Div1 skulle klara sig lika bra i Allsvenkan. Funkade det? Självklart inte! Inte har dom börjat kvalserien direkt lysande. Hemma kommer Karlskrona att vinna dom flesta matcherna men borta blir det tufft. 2 borta matcher vunna på bortaplan i Allsvenkan sitter i huvudet hos spelarna. Man kanske ska ta och testa hemmastället på bortais istället.

Matchen 

Kan verkligen sluta hur som helst , Visst Karlskorna är ett bättre lag och ska givetvis vinna. Men som sagt det spelar inger roll just nu. Det kommer att bli en stenhård kamp. Vita hästen har allt & vinna Karlskorna allt att förlora. 

Tips 3-2 Öt

 

#Viskauppigen

Vinnare skapar Vinnare

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. JW

    Hejsan!

    Tänkte bara fråga var du har hittat bilden som du har längst upp? Sugen på att kika på lite bilder från den matchen (:

  2. Jesper Nilsson

    Svar till JW (2013-03-20 17:01)
    Tjenare!

    Kommer tyvärr inte ihåg vart jag hittade den. Jag själv var på matchen och tog en del bilder. Alla är väl inte med den bästa skärpan… Undra varför ? =)!

    Men ska försöka lista ut vart den var ifrån så du får se lite mer bildr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven