Gott Nytt År ……

 

Önskar alla

VK-bloggare

och alla

bloggläsare

ett 

Gott Nytt År!

2 kommentarer

 1. Mats Rosin

  Gott Nytt på dig själv, Lars! Jag hoppas du ska hinna vara lite flitigare på bloggen också, du är oftast läsvärd…

 2. Lars Weinehall

  Svar till Mats Rosin (2012-01-01 09:02)
  Mats,

  Tack för din vänliga hälsning. Ibland är det skönt med en paus. Mitt sätt att skriva blogginlägg, har ofta tagit lite tid. Och om jobb och annat ligger på, går det före.

  Att jag inte bloggat så flitigt de senaste månaderna hör samman med att jag i september lämnade mina rikspolitiska uppdrag. Men det finns ju annat att skriva om, t.ex. intressanta möten i den internationella forskningsmiljön kring global hälsa och klimatförändringar. Aterkommer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.