Umeå/Örnsköldsvik m.m.

Måndag förmiddag börjar med den sedvanliga månadsträffen med Allians för Umeå.

Därefter bär det av till Örnsköldsvik över dagen. I Övik ska representanter för näringsliv, politik och universitet träffas och diskutera samarbetet mellan Umeå och Övik: vad som har gjorts, vad som pågår och hur vi sedan skall gå vidare och fördjupa samarbetet ytterligare. Bland föredragshållarna ser vi bl.a. rektor Göran Sandberg och företrädare för Handelskammaren.

Det blir med all säkerhet en intressant dag. Extra kul blir det att komma ner till Övik i detta sammanhang då det var här jag en gång började engagera mig politiskt. Jag blev medlem i Örnsköldsviks MUF 1987 och sedan invald i fullmäktige i samband med valet 1991. Och det har onekligen gått några år sen dess…

En kommentar

  1. Patrik L

    Hej Anders!

    Din agenda kan nångång nu och då vara intressant att läsa men blir väldigt tråkig i längden. Det vore bättre med lite politiska inlägg och svar till Holmlunds ständiga påhopp. Många ungdomar/unga vuxna har inte någon dagstidning och använder nätet som enda informationskälla när det gäller lokalt media. Det vore ju synd om (s) skulle förbli den enda aktören med ”politisk debatt” här på VK. Kostnaden kan, så att säga, bli för dyr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.