Sätt åt ligisterna

Än en gång har restaurang Garaget utsatts för skadegörelse. De har tydligen blivit föremål för kontinuerliga angrepp från djurrättsaktivister som krossar fönster och klottrar ned fasaden. De tär tragiskt att man tar till såna kriminella handlingar. Vill ni påverka – skriv en insändare istället. För när man ägnar sig åt sån här systematisk skadegörelse borde man hamna i fängelse. Eller i alla fall tvingas betala ett REJÄLT skadestånd.

Under förra veckan var jag utomlands men nåddes av larmrapporter att krossat glas hade hittats i kyckling runt om i landet, och att det med allra största sannolikhet berodde på sabotage. Här rör det sig ju inte ’bara’ om skadegörelse utan egentligen mordförsök. Den/de som hade missat att det var glas i kycklingen och råkat äta riskerar ju att dö.

Var är debatten på väg i Sverige när man försöker döda de människor som äter kött och förstöra de restauranger som säljer kött? Här måste polisen sätta in tuffa åtgärder och satsa de utredningsresuser som behövs för att få tag på dessa kriminella typer som går lös.

En kommentar

  1. Johan Karlsson

    Kanske för att man i sin förvrängda bil av verkligheten ser det som lika allvarligt att ”mörda” en kyckling som att mörda en människa? Ett annat skäl kan vara att man bara ser en möjlighet att orsaka enorma kostnader för köttindustrin. Då räknas ett eventuellt människoliv som ett pris som är värt att betala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.