Ta ställning du också!

Stiftelsen Håll Sverige Rent arrangerar varje år under några veckor en nationell kampanj mot nedskräpningen.

Kampanjen är ett upprop mot nedskräpningen, som uppmuntrar människor att manifestera genom att plocka skräp i närmiljön. Skräpplockardagarna infaller på våren (från vecka 17 till slutet av maj månad) och i en gemensam aktion rensas då gator, skolgårdar och parker från skräp av förskolor, skolor, kommuner, föreningar, privatpersoner m.fl.

Du kan som privatperson själv engagera dig – gå in på hemsidan för Håll Sverige Rent och registrera dig idag. Det har jag gjort. Dra ditt strå till stacken för ett renare Umeå!

Här registrerar du dig och kan läsa mer: http://www.hsr.se/sa/node.asp?node=2059

Avslutningsvis. Läser ett uttalande i VF att den enda politiker som hört av sig till Baltic apropå planerna på Hamrinsberget är Åsa Ögren (S). Jag vet då att jag själv framfört synpunkter till Baltic, i alla fall vid två tillfällen, om just Hamrinsberget.

På återhörande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.