UmeBrå, regionstyrelse och sedan iväg till Örebro

Nu på morgonen har vi möte med UmeBrå. Holmlund har åkt iväg på annat åtagande så jag håller i mötet denna gång. Diskussionerna kommer att kretsa kring förebyggande arbete i kommunen, de helger som kommer framöver med risk för att många unga dricker sig berusade och hamnar i problem, arbetet mot klotter m.m.

Sedan ska vi hinna med sammanträde med Regionstyrelsen innan den på eftermiddagen är dags att styra kosan mot Örebro.

Moderaterna har detta veckoslut de årliga kommundagarna i Örebro – den s.k. Kommunala Rikskonferensen. Partiledning, riksdagsledamöter och kommun- och landstingspolitiker från hela landet samlas för att diskutera partiets politik och delta i olika seminarier. Jag själv sitter med i panelen på seminariet "Kommunen och näringslivet", eftersom jag har ingått i den arbetsgrupp i partiet som jobbat med att utveckla moderaternas politik på lokalplanet just när det gäller att förbättra näringslivsklimatet.

Det ska bli intressanta dagar. Och det kommer garanterat någon blogg därifrån. Hej så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.