Foton från Nolia

Är tillbaka hemma efter en dag på Noliamässan. Kan konstatera att det är precis lika kul som det alltid brukar vara – mycket folk, spännande diskussioner, trevliga möten! För oss politiskt aktiva blir detta också inledningen på en 13-månader lång valkampanj. Så känns det i alla fall… Här en bild från vår M-monter på mässområdet.

Tur att det är många dagar kvar på mässan, för det finns hur mycket som helst att titta på. Och kanske köpa lite också?!?

Det sista slaget på svensk mark – 1809 – uppmärksammas också förstås. "Sista slaget" syftar bl.a. till göra ett historiskt återskapande av slaget i Sävar den 19:e augusti 1809. Håll utkik efter tidsenliga uniformer eller gå förbi montern!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Leif

    När ska du börja skryta över att ni kommer att spara 27 miljarder åt staten när dom sjuka blir utförsäkrade. Självklart kommer Moderaterna att lämna ute det där att det är sjuka som drabbas men sparande kommer ni och även DU att tycka att ni gjort jävligt bra.

    tick tock….

  2. Anders Ågren

    Till skillnad från tidigare s-regeringar försöker Alliansen hjälpa människor tillbaka i arbetslivet, istället för att döma dem till livslångt utanförskap. Rehabilitering och andra åtgärder är bättre än passivitet. Vi ser sedan några år tillbaka att sjukskrivningarna minskar, vilket är mycket glädjande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.