Möten, Nolia och mingel

Idag klev jag upp lite tidigare än vanligt, kl. 06.00, och min lilla ambition inför hösten är att fortsätta kliva upp lite tidigare på dagarna. För att slippa behöva stressa med bloggar och annat på morgonen innan det är dags för sammanträden etc. Vi får se om ambitionen håller 🙂

Dagen har ägnats åt planering av det kommande året när det gäller partiets arbete, såväl på länsplanet som på lokalplanet. Nu har ju också partiets nomineringsprocesser kört igång och i moderaternas fall så fastställs valsedlarna för 2010 innan årsskiftet. Mycket arbete ligger framför oss, det kan vi snabbt konstatera. Inte minst om vi äntligen ska kunna få bort socialdemokraterna från makten i Umeå.

Noliamässan hann jag med en sväng också så klart, och idag stod jag en stund  i Umeåregionens monter tillsammans med politiska företrädare från de övriga kommunerna i regionen.

I afton bär det av till ett mingel som arrangeras av Företagarna och de håller till på Rex. De har gäster bl.a. från Finland och det blir säkert en intressant tillställning.

Vi hörs!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.