Inte lätt vara Mona Sahlin i dessa dagar….

Är nere i Stockholm för sammanträde med Sveriges kommuner och landsting (SKL). Gruppmöte senare idag, Rådskonferens imorgon med ledande kommun- och landstingspolitiker där vi får besök bl.a. av finansminister Anders Borg. Och sedan rullar det på till fredag eftermiddag då det är dags att vända hemåt igen.

 
Hur som helst så är det är ju riktigt, RIKTIGT, underhållande att följa kommentarerna från ledande socialdemokrater, miljöpartister och vänsterpartister kring regeringens politik och regeringsförklaringen igår.
 
Mona Sahlin och övriga surar nu över att regeringen satsar så mycket pengar på kommunerna, landstingen, pensionärerna etc. Trots att de tidigare krävt mer pengar till allt och alla, så blir oppositionen nu alltså irriterad när regeringen och statsminister Reinfeldt presenterar satsningar på område efter område.
 
Vad är problemet?
 
Ja, det är sannerligen inte lätt att vara Mona Sahlin i dessa dagar. Nu blir sossarna sura över att regeringen gör det man själva har krävt: satsar på kommuner och landsting och sänker skatten för pensionärer.
 
 
Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Mats

  Ja du Anders – mycket pengar har satsat på pensionärer – 30 kr/månad – är det mycket tycker Du – vad tycker dina föräldrar – är dom stlot över DIG?

  Din verklighetsuppfattning är verkligen skev – kan de bero på att din kompis är hund?

  Alliansens politik gynnar bara de som redan har det bra – och det har ju din hund – bra alltså.

  Läs VK sid 4 tisdag så kan du se vad som hänt under alliansens år vid makten – pensionärer – sjuka – arbetslösa får betala era skattesänkningar för de redan priviligerade som ni prioriterat!

  Du vet nog inte vad solidaritet är för något – det betyder att man skall hjälpa dom som har det sämre – inte dom som har det bättre!

  Du kommer vad jag förstår från Ångermanland som även HH Olofsson gör – snälla – snälla -snälla – ta med henne och flytta tillbaka dit – gärna till en ödegård utan bredband och telefon – ett sånt förfarande skulle gynna alla andra i Norrland!

 2. Kent-Erik Mattsson

  Det vore politiskt självmord att inte reagera, bara synd att allt ska ske med en sengångares hastighet.
  Men (M) har antagligen insett att ska dom ha någon trovärdighet kvar inför nästa val så måste de som har det sämre gödas.

  / Mattsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.