Enighet ger styrka

Gårdagens nomineringsstämma med moderaterna i Umeå gick i rekordfart.

 
Efter 10 minuter var vi färdiga. Nomineringskommittén hade gjort ett ordentligt förarbete och förankrat förslagen väl, för det fanns inga motförslag på en enda position. Alla 51 namnen togs i fullständig enighet, och för första gången har vi nu också varvade listor med män/kvinnor.
 
Det känns inspirerande att leda ett lag där alla håller sams. Såväl förtroendevalda, valda ombud som föreningar. Alla är överens om tagen och det är bra stämning föreningarna emellan. Det fanns ju en tid i partiets historia då nomineringsstämmorna i Umeå var obehagliga tillställningar med hårda personangrepp och tuffa falangstrider. Av detta finns inget längre kvar.  
 
Numera är vi samspelta och jobbar tillsammans som ett lag. Ett målmedvetet och långsiktigt arbete har gett resultat. Vi kan tala om de nya moderaterna även i detta sammanhang 🙂
 
Enighet ger styrka.
Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Besviken medlem

    Det var dumt att ta bort provvalen till kommun och landsting. Det minskar medlemsinflytandet och ökar toppstyrningen. Folkpartiet har kvar sina provval och miljöpartiet gav ett skolexempel på medlemsinflytande i samband med att de tog bort kravet på att Sverige skulle lämna EU.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.