M-kommunalrådet invigde ny galleria

Besöker Boden och har just bevittnat när moderaternas kommunalråd Olle Lindström invigde den nya shoppinggallerian Enter i centrum av stan. 22 nya butiker kommer innebära ett rejält lyft för handeln. En rad politikerkollegor fanns där och jag hann även växla några ord med den moderate förbundsordföranden i länet – Åke Eltoft.

Det var fullt med människor, inte bara ifrån Boden och övriga Norrbotten utan även mer långväga besökare. I samma byggnad som gallerian finns förövrigt också stadens bibliotek beläget så det var en jämn ström av folk åt båda hållen. 

Två år har det tagit från idé till förverkligande. Två år från det att man började prata med Svea Fastigheter om att kanske skapa en stor galleria mitt i centrala stan, till det att man idag hade invigning.

Tänk om det kunde gå lika snabbt med saker och ting i Umeå….. Istället för långbänkar så skulle vi behöva lite mer verkstad hemma i Umeå. Tur att det är val om mindre än ett år!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.