Valkonferens med Reinfeldt idag

Det blev en tidig morgon. Väntar just nu på flygtaxin för idag åker jag ner till Stockholm för att delta i moderaternas valkonferens, som representant för (M) i Västerbotten.

 
Det är en uppladdning inför valet 2010, där partiledningen, landets alla moderata länsordföranden, partiombudsmän och valledare samlas på Clarion Hotel vid Norra Bantorget. En heldag väntar oss med genomgång och diskussion kring vägval, strategi, målgrupper, Allianssamarbetet, kampanjer under 2010, profilmaterial, utbildning av kandidater m.m.
 
Fredrik Reinfeldt inleder på temat ”Förutsättningarna inför valrörelsen – nationellt och lokalt”, och bland övriga talare finns partisekreterare Schlingmann och kommunikationschef Henriksson.
 
Det kanske blir en blogg senare under dagen. Vi hörs!
Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. lf

  Vad jag ser så skall ni sänka skatten ännu mer.Varför det?
  Det är ju det mest suveräna medlet att utjämna skillnaderna i samhället.Varför har ni ansett att skatt är en börda på människor?
  Hur kan du förklara att ditt skattesystem kan utjämna klyftorna i vårt samhälle?
  Anders Ågren du har ingen solidaritet!

 2. Anders Ågren

  Svar till lf (2009-11-22 19:33)
  Sänkt skatt är det bästa sättet att minska politikernas makt över människors liv. Sänkt skatt innebär större frihet för människor och större möjlighet att själva avgöra hur de vill använda sina egna pengar. Trots Alliansregeringens skattesänkningar är Sverige fortfarande det land som har högst skattetryck. Självklart måste vi fortsätta sänka skatten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.