Det blir ett spännande 2010!

Igår offentliggjorde socialdemokraterna sin valplan för valkampanjen år 2010. Enligt ett utdrag i Aftonbladet blir det " s-märkta telefonsamtal, besök på jobbet och socialdemokrater utanför dörren ända fram till den 19 september 2010. Det personliga samtalet pekas ut som partiets mest effektiva kampanjmetod." 

Tydligen har de stora partierna dragit ungefärligen samma slutsatser, för jag känner igen mycket ifrån hur diskussionerna går i mitt eget parti moderaterna. Samtal och dörrknackning är klart prioriterat inför valrörelsen. Alla partier med undantag för vänstern och mp verkar också inne på att köpa reklam, bl.a. i TV4. Såg dock på TV att socialdemokraterna också prioriterar torgmöten och där skiljer vi oss åt. Vem lyssnar egentligen på torgmöten numera, annat än de "redan frälsta"? OK, nåt torgmöte kanske det blir men inte i någon större utsträckning i alla fall.

Såg förresten att socialdemokraterna i en ny opinionsmätning idag hamnar under 30%. Det var som en statsvetare konstaterade för några veckor sedan – ju mer uppmärksamhet de får i massmedia, desto sämre verkar det gå. Och det bådar gott inför valåret som står för dörren.

Öppen debatt med socialdemokraterna – det blir ett vinnande koncept!

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. lf

    Men du Anders Ågren vad tycker du om det som uppdagas inom svinuppfödningen.Detta blir också en valfråga.Hur har ni skött kontrollen? Ni är ju myndighet.Ni har ju inte skött detta å ett godtagbart sätt.Men detta pratar ni inte om i era bloggar.Det är bättre att er kollega Sellström skäller som en bandhund över några affischer som V ställt ut.
    Fy skäms Ågren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.