Julbestyr och omröstning i Pepparkakshus-SM 2009

Helgen har framförallt ägnats åt diverse julbestyr, bl.a. att klä julgranen, handla julklappar och flanera runt på stan.

Idag var vi ute på Strömpilen och tittade på alla fina pepparkakshus som tävlar i olika klasser. Sedan i onsdags går det tydligen att rösta på de olika bidragen på Strömpilens hemsida.

Tänkte därför passa på att uppmana läsarna av bloggen att rösta på mitt och moderaternas synnerligen snygga peppakakshus i Pepparkakshus-SM 2009! Årets bidrag "Tillsammans mot stjärnorna" handlar om att fortsätta arbeta för tillväxt i Umeå och att våga bygga på höjden.

Länken för att rösta finns här:http://www.strompilen.se/Default2.aspx

(För att rösten ska räknas måste man aktivera den. När man fyllt i sin mejladress kommer det att komma ett mejl. I mejlet finns en länk som man ska klicka på. Om det inte funkar att klicka på länken måste man kopiera länken och klistra in den i sin webbläsare.)

Moderaternas bidrag: "Tillsammans mot stjärnorna"

Etiketter: , ,

3 kommentarer

 1. Urban Bengtson, idékonsult

  Jag har som yrkesverksam företagare och idékonsult skapat nya och flexibla dagismodeller och simarenalösningar. Du får gärna rösta på dom ifall jag får visa upp dom i något politiskt sammanhang. I så fall finns chansen att Umeå kan bli först med dessa innovationer i tjänstesektorn.

  Mvh/
  Urban Bengtson, UBBI-konsult

 2. Sven

  Många svaga människor flyr vardagen när det ”brinner till” – är ditt intresse för pepparkakshus – julklappsköp -julgranen ditt sätt att ”fly”?

  Läs VK: http://www.vk.se/Article.jsp?article=318299

  Där finns de senaste opinionssiffrorna – härlig läsning – opinionen i en klar ledning KD ute ur riksdagen och C på väg ut!

  Sanningen har hunnit i kapp högerpolitiken – tråkigt är bara SD:s siffror men dom innehåller säkert många FD (M) väljare!

 3. Anders Ågren

  Svar till Sven (2009-12-13 16:50)
  Hejsan Sven! Nej, faktum är att jag brukar handla julklappar i december oavsett hur opinionssiffrorna ser ut. Tror att de flesta tänker som jag i det fallet och inte kopplar det till senaste SIFO.

  Beträffande bygget av pepparkakshus så är det Strömpilen som sedan förra året arrangerar tävling i detta, och i stort sett alla partier är med på tävlingen. Så någon verklighetsflykt går det inte att tala om där heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.