Vi ses på stadshuset!

Idag mellan kl. 11.00-15.00 är det dags för Öppet Hus på stadshuset i Umeå.

Temat för årets Öppet Hus är "Framtida satsningar i Umeå" och i stadshuset lokaler presenteras planerna för nya bostäder, planerad utbyggnad av förskolor, planer för nya vägar, stadskärnans utveckling, tänkbara lägen för en evenemangsarena, fritidsaktiviteter etc etc.

Jag kommer att vara på plats där idag, även om jag inte kommer att kunna vara kvar hela tiden.  Det brukar hur som helst vara ett trevligt arrangemang med många tillfällen att diskutera allt mellan himmel och jord. Välbesökt, brukar det också vara.

Vi ses på stadshuset!

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.