Intressant genomgång inför valrörelsen!

Är som sagt nere i Stockholm under fredagen för en moderat valkonferens och på förmiddagen har vi gått igenom lite allt möjligt. Högt tempo.

Ett axplock:

Det politiska utgångsläget, det ekonomiska läget, opinionen, planerade valbudskap, valmaterial (affischer, foldrar etc etc etc), vårkampanjen (då vi i Västerbotten för första gången ska testa dörrknackning, som en generalrepetition inför höstens valrörelse), tidplan och innehåll för de olika faserna i valrörelsen efter sommaren, kampanjen på nätet och mycket mycket annat.

Hemma i Västerbotten blir det genomgång av allt detta för länets moderata föreningsordföranden, gruppledare och valledare på ett förbundsråd i Lycksele lördag den 27 februari.

Vi fortsätter vårt arbete för att måla Västerbotten blått!

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Svea

    ”Du kan måla hela världen..” sjunger man i sången Anders – grafitti vill du inte man skall få måla i I20 skogen men nu skall du ut och måla hela Västerbotten blått?

    Du är en lustig figur du som kommit hit från Nolaskogs men snart är Botniabanan klar och då kan du återvända hem -”lyckliga gatan…” är en sång vi andra sjunger då!

    Och du knacka inte på min dörr!

  2. Anders Ågren

    Svar till Svea (2010-02-12 18:13)
    Ledsen att behöva göra dig besviken, men jag har inte för avsikt att flytta ifrån Umeå. Däremot tycker jag att det är positivt med de förbättrade kommunikationer som blir med Övik och söderut tack vare Botniabanan.

  3. Jonas

    Nu har M lanserat jobblinjen och för någon vecka sedan trygghetslinjen och nu senast gäller väl fusklinjen.
    Det nya s.k. arbetarpartiet?? saknar empati och har inte förstått innehållet i begreppet människors lika värde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.