Alla kan bidra till valseger!
Jag har redan valt! Så heter den kampanj som moderaterna dragit igång över hela landet.Kampanjen är uppbyggd kring en sajt med tips om hur man som sympatisör eller medlem kan aktivera sig mer för att hjälpa oss moderater till en valseger. Gå in och titta på:

http://www.redanvalt.nu/

Från kampanjsajten går det att ladda ner banners att lägga upp på sin blogg/hemsida, Facebook eller liknande. Partiet länkar också till sajten 5minuter.nu som är moderaternas samlingsplats för nätaktiva. Idén är att den som anmäler sig endast behöver använda fem minuter av sin egen tid.

 Nu krävs det insatser av oss alla för att vinna valet. Mycket står på spel. En valseger för Alliansen betyder att Sverige kan bli ännu friare, tryggare och mer rättvist. Vallokalerna öppnar i början av september, men redan idag kan Du vara med och bidra till en valseger i Umeå eller i någon annan av våra kommuner i Västerbotten.

 Välkommen i valarbetet!
Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. leif

  ”friare, tryggare och mer rättvist”

  Otryggare och mindre rättvist känns det som det blir ifall ni vinner valet. I varje fall för vanligt folk. Ni som sitter på några trappsteg över oss andra kanske kommer att få det som du skriver, inte vi andra. Någon dag vaknar nog även ni upp. Troligen den dag ni blir gamla eller sjuka

 2. Ratzz

  Varför stötta ytterligare ett sosse parti om än i light version. Men gör man allt för att fiska röster från vänster sidan så varsågod. Inte kommer min röst att landa på M, jag vill ha ett borgerligt alternativ

 3. Oscar

  Jag lovar Anders – jag skall göra allt för ett regeringsskifte i höst – nu får det vara nog med detta högerexperiment!

 4. Anders Ågren

  Svar till Ratzz (2010-02-13 20:52)
  Tråkigt att du känner så. Visst är det så att moderaterna har förändrat sin politik under senare år, men i mina ögon har politiken ändrats till det bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.