Politikdagar i Stockholm

Så var det dags för denna månads mötesdagar med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) i Stockholm. På dagordningen för fredagens styrelsemöte är en rad frågor, bl.a. om plats för nästa års kongress, remissvar på ny kameraövervakningslag, information om kollektivtrafikpropositionen m.m.

Dessförinnan kommer vi hinna med att ha partigruppmöten, Alliansträff och informationer från de olika beredningarna som finns inom en rad sakpolitiska områden. Innan jag kom in i styrelsen var jag själv med i SKL:s utbildningsberdning.

Fast först på "dagordningen" idag är dock en träff med några moderata oppositionsråd i landet. Partisekreterare Per Schlingmann deltar, liksom några andra m-företrädare.

Just ja, jag var ju inne på gratulationer i en tidigare blogg idag. En annan gratulation är väl också på sin plats när man ändå är igång. Kristdemokraterna offentliggjorde igår sin valsedel för Umeå kommun, och partiet har beslutat att de två toppnamnen är Anders Sellström och Vernoica Kerr i nämnd ordning. Grattis till detta också! Nu ska vi se till att fixa Alliansseger i Umeå!

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.