Kvinnor på frammarsch i (M)

Våra duktiga moderater i Vindeln har nu presenterat sin valsedel inför höstens val. Många kandidater och dessutom är det varvat med män/kvinnor från toppen av valsedeln.

Jag tycker att det är mycket bra jobbat och det visar också att det inte är något problem att eftersträva jämn könsfördelning – något vi traditionellt har  varit mycket dåliga på i moderaterna. Men tiderna förändras – så också moderaterna. Och det är jag stolt över.

Idag är jag förövrigt särskilt stolt över min hustru som har fått synnerligen bra genomslag i dagens nummer av NSD, med såväl förstasidan i helgbilagan som ett dubbeluppslag inne i tidningen. Rubriken? "Kvinnokämpen som siktar högt" Ännu ett exempel på att kvinnorna nu är på frammarsch i vårt parti.

Kan läsas på: http://nsd.se/helgbilagan/artikel.aspx?ArticleID=5223708

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.