Intressant om företagsklimat på Rex igår

Alliansen i Umeå har tillsatt fyra arbetsgrupper inför valet i höst. Uppgiften är att ta fram konkreta förslag på hur olika områden kan förbättras i Umeå. Den arbetsgrupp som jag själv är ordförande för fokuserar på näringslivsfrågor, företagsklimat och tillväxtfrågor.

Som ett led i arbetet arrangeras externa träffar och offentliga möten. Igår träffade vi medlemmar i Företagarna Umeå på Rex, Vardagsrummet. Vi fick under 1,5 timme en bra dialog om företagsklimtatet i Umeå, och goda tankar kring vad som kunde förbättras. Allt ifrån kommunal osund konkurrens gentemot det privata näringslivet, hur den kommunala förvaltningen fungerar etc etc.

Det är farligt med politiker och partier som tror att de har svaren på precis allt. Att lyssna är en kvalitet som fler borde ta till sig.

Nu fortsätter vårt gemensamma arbete i Alliansen och ett gemensamt valmanifest ska presenteras efter sommaren.

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.