Högt betyg till polisen i Umeå

Idag kan vi läsa att polisens metodiska och enträgna arbete i Umeå med att störa och punktmarkera motorcykelklubben Red Devils har gett resultat. Klubben har upphört att existera.

Återigen har Umeåpolisen alltså lyckats förhindra att gäng med kopplingar till grövre brottslighet lyckas etablera sig i vår kommun. Arbetet har skett i nära samarbete med andra myndigheter, som skatteverket, tullen och försäkringskassan.

Umeåpolisen förtjänar all uppskattning för sina insatser!

Etiketter: ,

3 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Jag har kört min nybesiktade och godkända bruksbil över ett av Umeå kommuns farthinder. Jag har bild på bilens skador, på farthindret och hur hög min bruksbil är. Har även bilder på skadorna som uppkommit och som blir värre när jag kör med bilen.

  Det är så självklart att jag fått skador på bilen men detta vill inte tjänstemannen på Umeå kommun
  kännas vid.
  Om de hade viljan, är seviceminded så skulle de HJÄLPA mig att skriva min anmälan så jag får ersättning. Det här är den stora skillnaden på att driva företag och jobba som anställd.
  Ska det verkligen gå till så hä? Se inlägg hos mig.

 2. Anders Ågren

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-06-10 07:10)
  Hej! Har svårt att uttala mig i det enskilda fallet beträffnade försäkringsbiten. Däremot har vi moderater föreslagit att merparten av Umeås ”gupp” på vägarna ska tas bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.