Moderaterna största parti

Med 42 dagar kvar till valet kommer ännu en mätning som visar dels att Alliansen är större än de rödgröna, dels att moderaterna är största parti.

Nu gäller det att genomföra en bra valrörelse. Det värsta Allianspartierna kan göra är att ta ut någon seger i förskott – varje röst räknas och vi vet att många väljare bestämmer sig sent. Förra valet bestämde sig 6 procent på självaste valdagen.

Vi moderater i Umeå och övriga delar av Västerbotten kommer att fortsätta att vara ute och träffa människor, alltifrån dörrknackning till att besöka olika evenemang.

Än så länge kör vi dock på sparlåga – lördag den 14 augusti har moderaterna valupptakt och fr.o.m. den lördagenblir det verkligen full fart och mobilisering av alla förtroendevalda och kandidater.

Nya moderaterna eller de gamla socialdemokraterna? Valet är ditt!

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Pelle

    Anders valet som vi väljare skall göra är mellan:

    SOLIDARITET de röd/gröna
    EGOISM alliansen

    Något annat gäller inte valet!

    Era ”reklam” utspel med ”nya moderaterna arbetarparti” är inget annat än en produkt av er reklambyrå, er politik är klassisk högerpolitik som ni fått med forna mittenpartier på!

  2. Anders Ågren

    Svar till Pelle (2010-08-08 11:46)
    Hej Pelle! Tvärtom. Vi moderater hyllar den arbetslinje som byggde upp detta fantastiska land. Den arbetslinje, som socialdemokraterna har övergivit.

    Moderaterna har förändrats i grunden på många områden. Detta ser fler och fler.

  3. Pelle

    S har aldrig gett upp sin grundläggande politik som bygger på arbete och Solidaritet, inte heller har högern (M) gett upp sin grundläggande högerpolitik trots ert försök att ”snygga till” fasaden.

    Vad har ni gjort för de ungas möjlighet att komma i arbete? Vad har ni gjort mot de sjuka? Hur har ni inte straffat de arbetslösa? Varför ”straffbeskattas” de som tar ut sin uppskjutna lön nu (pensionärer)?

    Samhället har blivit betydligt kallare under alliansens tid vid makten!

    Nä Anders, valet står mellan det jag skrev tidigare SOLIDARITET de röd/gröna och EGOISM alliansen (högern).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.