Vill du ha Reinfeldts bok ”Framåt tillsammans”?

Fredrik Reinfeldt  presenterade i veckan sin bok Framåt tillsammans. Med utgångspunkt i sina 140 resor i Sverige under den gångna mandatperioden ger han i boken sin syn på ett antal viktiga utmaningar för Sverige.

Den kommer fr.o.m. lördag att finnas i den moderata valstugan på Rådhustorget i Umeå. Vill du ha ett gratisexemplar så kan du bara komma förbi och hämta en bok. Vi kommer också under de veckor som är kvar fram till valet att dela ut ett stort antal böcker i samband med våra M-kampanjer.

Den finns också för

nedladdning

och beställning på moderat.se.

Trevlig läsning!

Etiketter: , , , ,

12 kommentarer

  1. Valdemar

    Många är ledare som skrivit böcker några jag kommer ihåg är, Mein Kampf, Maos lilla röda, Das Kapital,och nu Reinfeldts Framåt Tillsammans!

    Det måste vara skönt för dig Anders att ha en sådan ”stor” ledare att se upp till!

  2. Anders Ågren

    Svar till Valdemar (2010-08-18 18:56)
    Att politiker skriver böcker är ju inte särskilt ovanligt. Mona Sahlin kom ju med en bok så sent som denna månad. Men det är intressanta paralleller du drar… Skillanden är dock att författaren till Mein Kampf var NationalSOCIALIST, författaren till Maos lilla röda var kommunist och författaren till Das Kapital var kommunist.

    Kan det vara så att du har lite fördomar om moderaterna?

  3. Marcus

    Valdemar verkar ju inte riktigt ha koll mot vilket ideologiskt håll de författare han pratar om var lagda. Enda personen som han kom närmast med Er ideologi är ju klart Adolf Hitler. Jag säger inte att ni är Nazister utan att Nationalsocialism är mer blått än rött.

    Dessutom så var aldrig Marx ledare för något land. Däremot så skrev han tillsammans med Freidrich Engels en av de viktigaste böckerna och manifest för Kommunism och politik någonsin.

    Så mitt förslag till dig Valdemar är att du kollar upp fakta innan du försöker förlöjliga någon.

    Trodde aldrig att jag skulle försvara moderater.

  4. Dennis

    Marcus du har ju fullständigt fel. Hitlers nazistrike är ju ett praktexempel på en slags socialism, dvs en stark stat där ledargarnityret inte kan ifrågasättas.

  5. Marcus

    Dennis: Nazism är verkligen inte socialistiskt som vi känner till det. Deras sätt att öka klasskillnaden mellan folk är så långt från vänster man kan komma.

  6. Dennis

    Marcus i Hitlertyskland bestämmde partiet allt. Känns det igen? Att Nazisterna bedrev någon speciell fördelningspolitik för att öka klassklyftorna är ju helt befängt. Allt handlade om göra Tyskland och nazistpartiet till herrar över sin omgivning. En superstat under ett parti var målet.

  7. Marcus

    Så ska jag se det som att alla diktaturer är åt vänster? Så är det ju självklart inte.
    Ja, det handlade om att göra nazistpartiet till herrar över alla, d.v.s. alla som inte tyckte som dem tyckte. Om man hade tur och överlevde så förstörde tyskarna deras affärer, stal pengar från dem m.m.

    Sen att man brukar säga att Kommunismen är längst till vänster medan Nazismen är längst till höger ska vi inte heller glömma.

  8. Dennis

    Marcus, den enda skilnaden mellan socialism och nationalsocialism är vilket hörs på namnet att det finns rasistiaka förtecken i nazismen. I bägge lärorna så har den enskilde inget att säga till om och staten/partiet har all makt vilken inte kan ifrågasättas. Genom historien så är det flera länder där socialist/kommunistpartiet använt hela samhället för sina egna syften, precis som Hitlertyskland Vad är höger och vänster för dig. För mig står vänster för starkt statligt inflytande (som Hitlertyskland) och höger för så lite statligt inflytande som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.