Fullmäktige idag och halvt citat

Idag har vi sista fullmäktigesammanträdet innan valet. På dagordningen hittar vi bl.a. den moderata motionen om längre öppettider på krogen och centerns motion om upphandling av närproducerad och ekologisk mat.

Vi får väl se om vi håller på ända fram till 18.00 som vi ofta brukar göra. Det skulle ju inte göra något om det gick snabbare, då vi dessutom befinner oss mitt i en valrörelse med allt vad det innebär.

Blev förövrigt lite småroad av att läsa ett citat från mig själv i dagens VK om premiärturen med Botniabanan. Det är sällan som jag brukar anmärka på hur jag citeras, men det här gången måste jag nog göra ett litet påpekande. Min kommentar om att det var häftigt att åka 200km/h var korrekt, liksom att jag träffade många öviksbor jag kände på invigningsstoppet i Övik. Men själva huvudpoängen däremellan – att det var en upplevelse för mig som gammal öviksbo att nu få se hur städerna längs norrlandskusten knyts samman med varandra, hade fallit bort…..

En småsak, men rätt ska vara rätt 🙂

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.