Imorgon går jag och röstar!

Imorgon, den 1 september, påbörjas förtidsröstningen runt om i Sverige. Då kan du gå och rösta i valet om du redan har bestämt dig.

Under perioden 1-19 september kan du rösta på ett antal förtidsröstningslokaler. I de centrala stadsdelarna av Umeå kan man exempelvis rösta i vallokaler på Folkets Hus vid Vasaplan, Tegs församlingsgård och Universitetssjukhuset.

Valsedlar för alla partier kommer att finnas i vallokalerna liksom valkuvert, så det är bara att ta med sig ditt röstkort (som har kommit med posten), och id-handling.

Moderaternas valsedlar kommer dessutom hem till dig i brevlådan på torsdag med reklamen, men om du vill rösta innan dess så finns alltså våra valsedlar på alla vallokaler.

 

Alliansen eller de rödgröna?

Nya moderaterna eller gamla socialdemokraterna?

 

VALET ÄR DITT!

 

Imorgon går jag och röstar – vi kanske ses?

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

  1. Leif

    Ett parti som vill att alla ska bli förtidspensionärer emot ett parti som anser att alla (cancersjuka, allmänt ofärdiga människor osv) ska jobba.

    Näe ingen av sidorna har bägga fötterna bland vanligt folk så det blir att skita i det även iår. Förhoppningsvis visar röstdeltagandet hur illa dagens svenska politik är.

  2. litentanta

    Du Leif, ganska korkat kommenterat ändå… Kanske du skulle läsa på lite mer ändå, Alliansen är ett jädra **** och ut i jobb ska man, (jädra tjat om cancer och ”riktigt sjuk”, varför inte återgå till att lyssna på de utbildade läkarnas åsikter, bedömningar..sk läkarintyg?)vid hälsa eller ohälsa, men VAR hittar du den där skvätten om att ALLA ska bli förtidspensionärer?!

    Man måste lyssna med båda öronen, tänka en gnutta, kanske lyssna och läsa lite till och sen öppna munnen… Att värna välfärd är EN sak…. att krossa svenska folkhemmet, tack Anders m vänner, det är en annan sak det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.