Välta bilar?

Höjer något på ögonbrynen när jag läser på vk.se att företrädare för Metall håller på att välta bilar på Rådhustorget, som en del i en manifestation.

Välta bilar? Det är väl annars något som vi normalt brukar förknippa med upplopp och anarkister? Vilka signaler vill man egentligen skicka med detta tilltag? Tydligen ska det symbolisera styrkan i facket.

Ok……. Välta bilar. Trevligt budskap.

Kommentarer i övrigt överflödiga.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

 1. Grow up!

  Ojojoj! hemska Metall vältar bilar! Jag blir rädd! Snart kommer de och stenar sönder alla affärfönster i ett vilt och våldsamt upplopp! Jag blir så rädddddddddddddddddddd!!

  Vad är det för töntigt inlägg det där, Anders? Avundsjuk för att du inte orkar välta en bil? Gå och klaga på något allvarligt nästa gång! Du börjar bli som Riedl som gör värsta stormar i ett vattenglas. Ska du också skriva om vad dina motståndare skriver på facebook,eller?

 2. Anders Ågren

  Svar till Grow up! (2010-11-20 16:36)
  Avundsjuk för att jag inte kan välta en bil? Nej skulle inte tro det. Finns bättre saker att göra med sin tid. Men jag ser att de ändrat rubrik på Vk.se, och ändrat beskrivningen av aktiviteten, så det var tydligen inte fråga om att välta bilar, utan något annat. Det är ju viss skillnad onekligen 🙂

 3. Arbetaren

  Bara därför du inte förstår något så måste det vara fel. Låter i mina öron som om du är väldigt fördomsfull och har svårt att se saker från andras perspektiv. Vilken fin representant för de egoistiska Moderaterna och överklassen nedvärderande syn på dom som jobbar med sina händer. Vad trevligt att du kan visa upp det så tydligt och klart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.