”Sverige klassens ljus”

Att det finns en bred insikt hos svenska folket om att vårt land klarat krisen bra, är ju ingen nyhet. Alliansregeringen fick också förnyat förtroende i valet tidigare i år.

Men det är glädjande när det hela tiden kommer nyheter som understryker att den positiva utvecklingen fortsätter, trots fortsatt finansiell oro i vår omvärld. Det vara bara någon dag sedan vi kunde läsa i DI (19/11) att "Sverige är klassens ljus" enligt OECD:

"Sverige går starkt i en trögare omvärld enligt OECD:s prognosbild. Sveriges BNP-tillväxt uppgår till omkring 3,3 procent de närmaste två åren. Det kan jämföras med Eurozonens snittillväxt på 1,7 och 2 procent för 2011 respektive 2012 eller USA:s  2,3 respektive 2,8, enligt OECD:s prognos."

Det behövs en regering som tar ansvar, och främjar ekonomisk tillväxt. Bra att folket valde Alliansen igen!

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Lars Gidlöf

    Sanniing med en modifikation vill jag nog påstå,Sverige går bra mkt tack vare inhemskt konsumtion,och Svenska folket är de i Norden,(alla nordiska länder har klarat sig bra i krisen) som lånat mest.

    Tror du inte vår lånebubbla kommer spricka?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.