Fruktansvärt

När jag igår fick besked om att Bernt Andersson blivit knivhuggen kändes det overkligt. Fruktansvärt, och overkligt. Än så länge kan vi bara spekulera i motiv och annat. Ett vansinnesdåd har det kallats i media. Ja, vansinnigt är det verkligen och det rubriceras av polisen som mordförsök.

Att döma av det som står på VK:s och VF:s hemsidor idag, så har Bernts tillstånd nu stabiliserats och förbättrats. Det är oerhört glädjande nyheter. Polisen jobbar nu för fullt och vi hoppas alla att de snabbt kan få tag på den skyldige.

Våra tankar under julhelgen går till Bernt och hans anhöriga.

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

 1. lf

  Mer än ett dygn efter händelsen tycker du att det det är förfärligt.Jag upplever att du skrev detta på din lediga tid.Men min fråga till dig blir:hade du inte denna information tidigare?

 2. Anders Ågren

  Svar till lf (2010-12-23 21:27)
  Jag har redan svarat dig en gång. Men jag tar det en gång till: Redan igår, kl. 12.26, så kommenterade jag det hemska dådet. Både via mitt konto på twitter och på facebook. Men det vet du naturligtvis redan.

 3. lf

  Nä,vet du vad det visste jag inte.Jag har varken twitter eller facebook.Men du är ju duktig på att blogga i mycket annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.