Min kontra Holmlunds musiksmak

Av en händelse fick jag in P4 på radion igår när jag körde norrut, och då sitter tydligen Lennart Holmlund i en radiopanel och diskuterar musik. På frågan om han och jag brukar diskutera musik (och vad jag i så fall lyssnar på) så var svaret om min musiksmak att det var "nåt j-a skrål".

Haha, ja vi har verkligen inte samma musiksmak. Det ska gudarna veta. Men "skrål"??

Här är ETT exempel på den musik som jag gillar. Garanterat bättre än allt Holmlund lyssnar på 🙂

Trevlig helg!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Skogsägare

    Skulle man kunna säga att Holmlund fastnat i det förgångna medan du följer med i utvecklingen, omprövar och tar till dig nya intryck?

  2. Viktor S

    Även inom musikens värld sker det skiften, vänstern musiksmak sjunker lika fort som deras stöd bland svenska folket. på 80 talet så lyssnade de på punk och mer tempo fylld musik. Men i dag så lyssnar de på band som nationalteatern och mikael wiehe, sedan tror de att de kan vinna val på sånt.Nä västern besår mer och mer av lika tänkande, lådvinsdrickande Ja-sägare som bara se inåt i partiet och kommer med dagens politik bara ha socialdemokrater som väljare medan alliansen kommer ha svenska folket som väljare. Oj detta blev ett långt inlägg. Bäst att lyssna på lite Motörhead och vänta på 2014…

  3. Anders Ågren

    Svar till Skogsägare (2011-01-22 10:30)
    Det skulle man möjligen kunna göra, men själv är jag alldeles för diplomatisk för att ens tänka tanken att uttrycka mig så 🙂 Men det kanske ligger något i det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.