Helgen

Helgen har bjudit på vackert väder i Umeå. och besök av släktingar från Örnsköldsvik. 

Allt överskuggas emellertid av de hemska nyheterna från Japan. Jordskalvet, tsunamin och nu en befarad härdsmälta, med tusentals döda och saknade efter tsunamivågen som krossade det mesta i dess väg. Osäkerheten kring det inträffade gör att det kommer dröja ytterligare ett tag innan vidden av det hela blvit klarlagt. Det har i alla fall blivit mycket tv-tittande i helgen där vi följt de olika nyhetsrapporteringarna.

Men nu blir det ett avbrott från nyhetssändningarna. Strax dags att bege sig ut i solen och ta en långpromenad.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Mållgan

    Det är fascinerande med dessa Moderater som låtsas vara engagerade för offren för jordbävningen i Japan. I själva verket är de bara oroliga för att det skall påveraka värdet på deras aktieinnehav. Det ser man ju inte minst eftersom samma Moderater inte på något sätt brydde sig om offren för jordbävningen i Haiti, den störde ju inte världsekonomin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.