Lite blandat

Gårdagens fullmäktige bjöd på intressanta diskussioner och beslut. Bifall till två FP-motioner och en Alliansmotion.

Jag är dock förvånad över Lennart Holmlunds svar kring debatten om sms:et. Han ville inte på något sätt göra avbön. Enligt honom själv var det klumpigt att skicka ett sms till chefen på museet. Han skulle istället ha ringt och sagt samma sak. Då har man tyvärr inte förstått något alls av kritiken.

Samtidigt försökte vänsterpartiernas företrädare i KF få debatten att handla om Balticgruppen istället. Det gamla hatet mot företagare och marknadsekonomin sken igenom. Det kändes som att lyssna på ett demonstrationståg från 70-talet. Mindre kul att vänsterpartiet sitter och styr tillsammans med socialdemokraterna i Umeå…

Avslutningsvis ska jag idag åka till Stockholm för att delta i SKL:s valkongress. Inleds i eftermiddag med partiernas gruppmöten med de valda ombuden, varefter själva kongressen pågår under onsdagen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.