Nya tider. Nya moderater.

Sverigemötet har kört igång och vi har bl.a. fått lyssna till vår partisekreterare Sofia Arkelsten. Hon talade om vägen framåt, och behovet av fortsatt förnyelse av moderaterna. Hon pekade ut välfärdsområdet, arbetsmiljöfrågor men också miljöfrågorna i allmänhet.

Jag har varit medlem i moderaterna i 24 år och jag är verkligen stolt och glad över den förändring som skett i partiet under denna tid. Vi ser nu också ett tydligt generationsskifte på alla politiska nivåer, och en ny generation har klivit fram på de ledande positionerna. Detta har också underlätta tden kulturförändring som skett inom partiet – öppenhet är ledordet.

Nya tider. Nya moderater.

Tydligen har vi deltagarrekord och jag skrev tidigare att vi är 1700 deltagare, men nu visar det sig att vi är närmare 1800 personer på plats under dessa dagar.

Det är högt tempo och man hinner träffa oerhört mycket bekanta här. Kommunalråd, riksdagsledamöter, regionråd och ministrar – allt i en salig blandning.

Fortsättning följer.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.