Arbetet för Umeås bästa fortsätter

Det är hektiska dagar just nu. Dels pågår arbetet med Alliansen Umeås skuggbudget som vi ska presentera på tisdag nästa vecka, dels är det fortsatta kampanjer med Moderaterna i Umeå. Igår var vi en sväng på Strömpilen (bilden nedan) och delade ut lite kundvagnspoletter och M-foldrar i samband med den moderata vårkampanjen.

I dagens VK publiceras en förtroendemätning, där umebornas förtroende för Lennart Holmlund (S) och mig själv har varit frågeställningen. Det är ju en gammal sanning att valet vinns på valdagen, och inte i opinionsmätningar. Det gäller även fortsättningsvis. Men jag noterar att jag håller ställningarna jämfört med i höstas. 4 av 10 har stort eller mycket stort förtroende för mig. Och för första gången är det fler umebor som har större förtroende för mig än för Lennart Holmlund.

Arbetet för ett bättre Umeå fortsätter. Trevlig fredag på er alla!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.