Maud Olofsson har betytt mycket för länet

Ser att Maud Olofsson ska avgå som partiledare i september, enligt uppgifter i media som tydligen nu bekräftas av partikollegor till henne.

I så fall är det bara att beklaga. Maud är en mycket skicklig politiker, som har betytt mycket för Alliansen, regeringen och vårt eget län Västerbotten. Det finns ju synpunkter på centerpartiets utveckling under hennes tid, men det överlämnar jag åt centerpartisterna att diskutera. Men från en partiföreträdare som tillhör samma Allians, så är det ju uppenbart att (C) har blivit mer tydligt borgerligt under hennes ledarskap.

Jag kan bara konstatera att hon har varit en stöttepelare i regeringen och Alliansbygget. Hon har också gett Västerbotten en tydlig och stark röst i regeringen – trots alla angrepp hon fått utstå från socialdemokraterna i länet har hon gjort mycket för vårt Västerbotten – ja hela Norrland för den delen, i stort och smått.

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.