Sommartempo på bloggen

Under juli månad så tänkte jag dra ner på tempot på bloggen, mer eller mindre en bloggpaus. Politiken stannar ju inte av helt för det – vi har ju bl.a. Almedalen kommande vecka – och dyker det upp angelägna lokala frågor att kommentera, så kommer jag naturligtvis att skriva några rader om det. Men det blir inte bloggande varje dag.

Däremot fortsätter jag som vanligt med korta uppdateringar på twitter och FB, så för den som vill följa mig under sommarveckorna så går det alldeles utmärkt att titta in där då och då.

Trevlig sommar!

Etiketter: , , , , , , ,

En kommentar

  1. leif

    Kan inte vara lätt att vara medlem och tro på ett parti som medvetet slår sönder svagas liv som det nu kommit fram att ni gjort. Kan du titta dina gamla elever, som blivit sjuka på äldre dar, i ögonen dessa dagar? En moderat med ett hjärta måste på allvar fundera över sitt val sådana här dagar. Tänk att veta att mångas liv skulle slås i spillror och att dom allra svagaste skulle ta livet av sig och ändå rösta igenom sjukförsäkringen. Det är kommande veckor man kommer att kunna urskilja om moderaten är en människa eller det monster som vissa av er tydligen är. Så människa eller monster, Ågren?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.