Folkfest med Orup på Rådhustorget

Igår hade umeborna gått man ur huse för att bl.a. se Orup uppträda på scenen vid Rådhustorget. Lokala artister deltog också. Mycket folk, härlig kvällssol och låtar som de flesta kunde sjunga med i gjorde det till en riktig folkfest. Jag och hustrun var på plats. Själv gillade jag framförallt de gamla låtarna från slutet på 80-talet och början på 90-talet: "Pojkarna på rad", ""Hellre jagad av vargar" och "Magaluf".

Trevligt var det hur som helst! Sommaren i City fick igår en jättelyckad start och det bådar gott för resten av sommaren. Vi ser fram emot fortsättningen!

Etiketter: , , , , , , , ,

En kommentar

  1. john

    Jovisst är det trevligt men du förstår väl hur ni i o med dessa gratisevenemang förstör marknaden för de som vill arrangera något o ta betalt. Då väl umeborna blir tvugna att betala så gör de inte det då de ändå ”får saker gratis”, tråkigt men sant, bara att se över åren hur det varit..dags att se till att de lokala arrangörerna får en chans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.