Vi ses på Nolia kl. 10.00!

Tyvärr verkar det vara regn som dominerar början på denna vecka. På den politiska fronten så är det nu slut på sommartempot och redan imorgon är det sammanträden med många intressanta ärenden på dagordningen, däribland förslagen till ny fördjupad översiktsplan för Umeå och de centrala stadsdelarna. Viktiga strategiska ställningstagande för vår kommuns framtida vägval.

Idag är det emellertid Noliamässan som gäller en stor del av dagen. Jag kommer att vara i moderaternas monter fr.o.m. kl. 10.00. Du är varmt och hjärtligt välkommen.

Monter 5005.

Vi ses!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Krister Klermalm

    Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar gällande utbetalningarna av försörjningsstöden sker god tid innan dagarna 28, 30 och 31 – då bland annat autogiro dras på kontot?

    Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar för sitt handlande kring försenade utbetalningar att kommunen står för alla extra utgifter, kostnader etc – oavsett vad för faktura som gäller i normen eller inte – av följden av detta?

    Utbetalningsdag är inte reglerat, läs på. Har du sett detta reglemente så vill jag se den. För finns den varför utbetals inte ändå försörjningsstödet i god tid för autogiro även så jag ansökan själv i god tid att dem ska hinna med det.

    Ska den folkbokförda Kommun ska kunna neka en försörjningsstöd bara för att du vistas i en annan kommun av en låg elräkning för att ha umgänge med barnen eller/och söker jobb?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.