Bli medlem i nya moderaterna!

 
Välkommen att bli medlem i nya moderaterna! Som medlem i vårt parti har du bland annat möjlighet att göra din röst hörd, bli aktiv samt påverka hur vår politik utformas. Du blir även inbjuden till våra aktiviteter. Som medlem i någon av föreningarna i Västerbotten får du även medlemstidningen Nordsvenskan, som utkommer fyra ggr per år.

Att bli medlem i moderaterna innebär att du stödjer en politik som vill skapa ett samhälle där varje människa får utrymme att bestämma över sitt eget liv.

Läs HÄR om hur du blir enkelt och snabbt blir medlem i nya moderaterna – vår tids nya folkrörelse!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Är du en Kommunalråd egentligen? Då ska du kunna be(-svara) på mina ord (frågor) gällande kommunens ansvar jämte med innevånarnas rättsäkerhet i offentliga uppgift åttagandena. Något du itne har gjort.
    Då kan vi här konstantera lika mycket i med överkörningen med remissinsatnaserna kritik med sjukförsäkring reformens konsekvenser som ni också teg om. Inte mycket tillit att få sin röst hörd.
    Samband med det kan vi fråga sätta eran vilja att visa respekt i det aktiva arbetet med att utforma poltiken i ert parti. Särskilt när något går i stick i stäv med era falska framläggningar.
    Ni är inte villiga till att stödja medmänniskans vilja att skapa ett rättfärdig samhälle med trygga sociala skyddsnät (enbart för företagarna och dessa ägarna, bland kapitalisterna) att ha ett utrymme att kunna ta sig ur systemena av sitt egna ansvar över sitt eget liv.
    Den modernaste folkrörelse finns någon annanstans, inte då här med eran fördomsfulla attityder med arrogant nonchalant till sin näste.

  2. lf

    Det låter så vackert att varje människa får utrymme att bestämma över sitt eget liv.
    Man kan tro att du kommer just från en kongress med teapartyrörelsen i USA.
    Det är högerpolitik.Att varje människa kan bestämma över sitt eget liv.
    Vilket hån mot de arbetslösa,sjuka och de utslagna i samhället.
    Vilket val har de?
    Men de besuttna har alla möjligheter att idag att välja bra skola, bra sjukvård och en bra ålderdom. Vi är på väg tillbaka till klassamhället på 30och 40 -talet.
    Bli medlem i de nya moderaterna innebär att klassklyftorna ökar.Här måste vi som pläderar för ett solidariskt samhälle kliva fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.